Ukliďme Holici

24.04.2021 09:00

Sbor dobrovolných hasičů ve spolupráci s KMČ č.4 Holice pořádá dne 24.4.2021 v 9h akci "Ukliďme Holici".

 

Vzhledem k epidemiologické situaci nebude centrální sraz všech účastníků, ale účastnící se budou scházet na předem vybraných lokalitách naší městské části (po předchozí telefonické a nebo @ domluvě). 

Srazy budou v časovém rozmezí 9:00 - 9:30. Na tyto místa bude účastníkům odvezeno všechno potřebné nářadí. V průběhu úklidu budou tyto lokality objížděny a nasbíraný odpad bude odvážen na centrální umístění u Hasičské zbrojnice U Cukrovaru. V případě nálezu infečkního odpadu (stříkačky atp.) bude přes organizátora informována městská policie a lokalita buden na MP zaevidována, jako potencionálně riziková.

Pokud máte předem požadovanou lokalitu, tak Vám bude primárně přidělena. Podrobnější informace budou sděleny na kontaktu níže. Pro urychlení registrace prosím uveďte počet osob vaší skupiny (pokud jste sami, nevadí) a preferovanou lokalitu. 

Jakmile to epidemiologická situace dovolí, tak budou všichni zapojení členové opětovně obesláni na uskutečnění hromadné fotky a za podpory KMČ uspořádáme odpolední posezení. :) 

Předem děkujeme všem účastníkům akce (zároveň se omlouváme za nutné "neosobní" řešení této akce)! 

 

Kontakt na organizátora akce:

Martin Kučera

+420 603 299 165 (stačí případně SMS)

uklidmeholici@seznam.cz

 

Děkujeme za materiální podporu: TsMO, KMČ Holice a organizaci Ukliďmě Česko.